Sokan nem használják ki a Facebook előnyeit. Íme néhány tipp, hogy a Facebook oldal életre keljen….

Sokan nem használják ki a Facebook előnyeit. Íme néhány tipp, hogy a Facebook oldal életre keljen....

Először is talán nézzük azt, hogy nem mindegy hogy a vállalkozásunk profil alapú fiókban van, vagy üzleti oldalként készítjük el.

Nagyon fontos hogy a vállalkozásunk mindig üzleti oldalként szerepeljen a Facebookon.

 

NE HANYAGOLJUK AZ OLDALT…

Ha már létrehoztuk foglalkozzunk is vele. Nem azt mondjuk, hogy naponta 3-5 poszt kerüljön ki, hiszen annak előbb utóbb letiltás lesz a  vége. Viszont érdemes naponta, két naponta megosztani valamit. Akár a munkánkat, egy pillanatnyi érzést, egy gondolatot, stb. Ez azért fontos, hogy az oldal mindig ott legyen szem előtt. Így nagy esély van a reakciókra, LIKE-okra. Ezáltal könnyen fel lehet mérni, hogy a követők (a LIKE-olók) mire fogékonyak és a későbbiekben ezekhez igazítani a posztokat.

 

AZ A FRÁNYA BORÍTÓKÉP

A Facebookon a borítóképek nem állnak át responsive (mobil) nézetbe. Így ami legtöbbször számítógépen szuperül mutat, mobilon már nem az igazi. Érdemes egy kicsit felhasználó fejjel gondolkodni. Mi az amit szívesebben látunk? Egy szép borítókép tartalommal, vagy egy szétcsúszott valami, ahol csak a telefonszám vagy az akció fele látszik. Nehéz megtalálni azt az arányt, ami számítógépen és mobilon is jól mutat. De nem lehetetlen.

A másik fontos dolog a borítóképeknél, hogy lehet slidert beállítani. Így több borítóképet tudunk egyszerre megjeleníteni, ezzel pedig több akciót/ajánlatot tudunk publikálni.

 

FIZETETT HIRDETÉS HASZNÁLATA

Ez mára egy sikeres Facebook oldal alapeleme lett. Ez által lehet a legtöbb reakciót és elérést elérni. Így tényleg célzottan azokhoz jut el a hirdetés, akik érdeklődnek vagy érdeklődtek már az adott szolgáltatás iránt amit Ön kínál. A hirdetést be tudjuk állítani korcsoportra, helyiségre, érdeklődési köröket adhatunk meg, ezzel elősegítve a piaci pozicionálást.

 

VONJUK BE A KÖVETŐINKET

Próbáljuk meg bevonni a követőinket a LIKE-olókat. Tegyünk fel kérdéseket, amelyeket megválaszolhatnak, vonjuk be őket következő döntéseinkbe, mérjük fel az igényeiket. Tudjuk meg a véleményüket, akár az oldalunkról, akár a kínált szolgáltatásról.

 

Reméljük segítettünk, egy kis ihletet adtunk ezzel a bejegyzéssel

Amennyiben Ön is szeretné, hogy egy működő, aktív Facebook oldala legyen, de nincs ideje ezzel foglalkozni, bízzon meg minket.

VÁLLALJUK FACEBOOK OLDALAK TELJES KÖRŰ KEZELÉSÉT MÁR HAVI 9.900.-Ft-TÓL

 

KATTINTSON IDE