Elavult a honlapod? Itt vannak az árulkodó jelek

Elavult a honlapod? Itt vannak az árulkodó jelek
Minden fejlődik. Ami tegnap új volt, holnapra már réginek számíthat. Egy jól működő honlap még mindig az egyik legjobb eszköz céged bemutatására, új ügyfelek szerzésére. Nem utolsó sorban pedig a honlapod révén számos hirdetési csatorna is elérhetővé válik vállalkozásod számára.

 

Összeszedtünk néhány árulkodó jelet, mikor jött el az ideje lecserélni a honlapodat.

 

1.A weboldalad nem mobilbarát

Az NMHH 2018-as felmérése alapján a felhasználók 77%-a az okos-telefonját használta a fő internetezési eszközének. Ezért, ha a Te weboldalad nem jelenik meg mobilon vagy rossz a felbontása, nincsen optimalizálva, nagy valószínűséggel szinte azonnal kilépnek az oldaladról.

2.Elavult a dizájn

Fontos, hogy az oldalad modern, letisztult és átlátható legyen. Valamint az oldladnak igazodnia kell az üzleted jelenlegi kinézetéhez színvilágához. Ha például az üzleted régen sárga volt, de egy felújítás után fehér lett, akkor az oldal színvilágának is ezt a vonalat kell követnie.

3.Nem frissül a tartalom

A felhasználó azért látogatja meg a honlapod, hogy információkat találjon rólad. Megnézze a galériád új képeit, a friss híreket, információkat, nyitvatartási adatokat stb. Ha ezek elavultak nem adnak helyes tájékoztatást.

4.Közösségi ikonok és linkek hiánya

A közösségi oldalaidat célszerű összekötni a honlapoddal. Hiszen a honlapod segítségével népszerűsítheted közösségi oldalaidat és ez fordítva is igaz.

5. Időigényes módosítások

Sokáig tart módosítani a tartalmat? Ez lehet az oka, hogy nem frissíted az oldalad, egyszerűen annyira időigényes, hogy sem időd sem energiád nekiállni? Szerencsére a mai honlapoknál ez már nincs így. A tartalmak módosítása, szövegek megszerkesztése és feltöltése szinte pillanatok alatt megvan.

Szeretnél olyan  weboldalt ami a mai trendekhez van igazítva, mobilon és táblagépen is jól megjelenjen és könnyen tudd szerkeszteni a tartalmat? KERESS MINKET BIZALOMMAL: +36 20 509 0584  Szakértő kollégáink várják jelentkezésed.