PPC/AdWords Kampánykezelés

A Google AdWords egy PPC (Pay per Click) alapú hirdetési rendszer. Lényege, hogy a méregtelenített hirdetésre történő kattintáskor az adott kulcsszó díja automatikusan levonódik az AdWords rendszerébe feltöltött hirdetési keretből. Így a hirdető csak akkor fizet, ha rákattintanak a hirdetésére.

A rendszer igazán hatékony és közkedvelt a kis és közép vállalkozások körében, ugyanis míg az organikus keresések alapján weboldala lehet, hogy szinte meg sem jelenik a találati listában az AdWords segítségével, pillanatok alatt az első helyek között találhatja a cégét és a hirdetését.

Mivel a hirdetés elindításához elegendő egy Google fiók, így bármelyik vállalkozás számára elérhető és saját maga próbálkozhat a hirdetéssel, de az AdWords amilyen hatékony, olyan költséges is lehet, ha rosszul van beállítva.

A Google AdWords olyan rendszer, ahol a hirdető pontos célzást adhat meg, mérheti a hirdetés eredményességét és hatékonyságát. Nem utolsó sorban pedig, könnyedén nyomon követheti a hirdetése kiadásait.

Az AdWords rendszere úgy van megtervezve, hogy  a potenciális ügyfelek számára jelenjen meg akik már keresgéltek és nyitottak az Ön piacára.

Mivel a legtöbb felhasználó a Google keresőjét hívja  segítségül a problémája megoldására és ráadásul főként kulcsszavak alapján, így a jól meghatározott kulcsszavak segítségével, könnyedén rátalálnak az Ön hirdetéséré, így akár pillanatok alatt a nézelődőből, ügyfél lehet.


KERESSEN MINKET BIZALOMMAL

+36 20 509 0584

hello@marketingtanacsadas.eu