PPC/AdWords Kampánykezelés

Google ADS egy PPC (Pay per Click) alapú hirdetési rendszer. A rendszer úgy lett kialakítva, hogy a hirdető csak akkor fizet, ha rákattintanak a hirdetésére.

A rendszer igazán hatékony és közkedvelt a kis és közép vállalkozások körében, ugyanis a Google ADS segítségével keresőoptimalizálás nélkül is a találati lista elején szerepel a weboldalad.

Mivel a hirdetés elindításához elegendő egy Google fiók, így bármelyik vállalkozás számára elérhető és saját maga próbálkozhat a hirdetéssel, de az ADS amilyen hatékony, olyan költséges is lehet, ha rosszul van beállítva.

A Google AdWords olyan rendszer, ahol a hirdető pontos célzást adhat meg, mérheti a hirdetés eredményességét és hatékonyságát. Nem utolsó sorban pedig, könnyedén nyomon követhető a hirdetés kiadása.

Az AdWords rendszere úgy van megtervezve, hogy  a potenciális ügyfelek számára jelenjen meg akik már keresgéltek és nyitottak az Ön piacára.

Mivel a legtöbb felhasználó a Google keresőjét hívja  segítségül a problémája megoldására és ráadásul főként kulcsszavak alapján, így a jól meghatározott kulcsszavak segítségével, könnyedén rátalálnak az Ön hirdetéséré, így akár pillanatok alatt a nézelődőből, ügyfél lehet.


KERESS MINKET BIZALOMMAL
NÖVELJÜK EGYÜTT A LÁTOGATOTTSÁGOD

+36 20 509 0584